Η Εταιρεία

Ο Όμιλος Εταιριών Hellas Dust Control Group ABEE, πρωτοπόρος από το 1969, φροντίζει να προσφέρει πάντα την καλύτερη ποιότητα και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες του.

Η μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μας έχει διδάξει να έχουμε κύριο μέλημά μας την κάλυψη των αναγκών του πελάτη μας μέσα από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα, ώστε να μπορεί να αναβαθμίζει και να εξοπλίζει τον χώρου του σωστά και αποτελεσματικά.

Για τον λόγο αυτό, διαθέτουμε 80 αυτοκίνητα για τις διανομές μας και 10.000 τ.μ. ιδιόκτητες ειδικές κτιριακές εγκαταστάσεις ελέγχοντας κάθε τμήμα της παραγωγής!

Η Φιλοσοφία μας

Πολύ σημαντική για εμάς είναι η καλή και σωστή συνεργασία με τον πελάτη, καθώς εκεί βασίζεται όλη η φιλοσοφία της εταιρείας μας.

Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μας εξυπηρετούμε καθημερινά πάνω από 100.000 ευχαριστημένους πελάτες, πράγμα που έμπρακτα μας καθιστά απόλυτα συνεπείς στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Είναι υποχρέωσή μας οι πελάτες μας να γνωρίζουν ότι τους προσφέρουμε ό,τι καλύτερο και καινούργιο υπάρχει, αποφεύγοντας τις άσκοπες και υψηλές χρεώσεις εις βάρους τους.

Hellas Dust Control

Εμπειρια

Δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα πάνω από 40 χρόνια, διατηρώντας ηγετική θέση στα συστήματα καθαρισμού, αρωματικά χώρου, τάπητες με ή χωρίς λογότυπο, εμποτισμένα σάρωθρα και προϊόντα με μικροΐνες.

Δεν είναι τυχαίο ότι εξυπηρετούμε πάνω από 70.000 πελάτες με εβδομαδιαίες συμβάσεις, δηλαδή το 90% της ελληνικής αγοράς.


Πιστοποιησεις

Με τα πιο σύγχρονα και κατάλληλα μηχανήματα, τηρούμε με ακρίβεια και συνέπεια όλες τις προδιαγραφές, παραδίδοντας επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού εξαιρετικής ποιότητας.

Διαθέτουμε πιστοποιήσεις ISO και HACCP, πιστοποιήσεις που, πρώτοι στον χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού, εξασφαλίσαμε για τους πελάτες μας .

Πελατολογιο

Με την άμεση και καθημερινή σχέση των οδηγών/συνεργατών μας (άριστα εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι, πολλοί δε εξ αυτών είναι συνεργάτες πάνω από 25 χρόνια), έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη για τη ποιότητα των προϊόντων, αλλά και των υπηρεσιών μας.

Έμπρακτη απόδειξη της εξαιρετικής αυτής σχέσης είναι η διαρκώς αυξανομένη ζήτηση των υπηρεσιών μας, η οποία μεταφράζεται αριθμητικά σε κατακόρυφη ανοδική πορεία του πελατολογίου μας από το 1969 μέχρι σήμερα.


Καινοτομιες

Εισάγαγαμε και χρησιμοποιήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα το ειδικό υγρό Dust Control, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Τα προϊόντα μας παρέχονται με το καινοτομικό πρόγραμμα leasing, δηλαδή με μηνιαίες, δεκαπενθήμερες και εβδομαδιαίες συμβάσεις.
Έτσι οι πελάτες μας, αντί να επενδύουν συνεχώς για νέα προϊόντα, μισθώνουν τα προϊόντα με μικρό κόστος, κερδίζοντας το κόστος της φθοράς, της συντήρησης και το δαπανηρό κόστος αγοράς τους.

Η φροντίδα στον χώρο σας!
Hellas Dust Control